Overslaan en naar de inhoud gaan

Campagne digitalisering De Nieuwe Werker

a


Waarde Kameraden,

Zoals jullie misschien al merkten hebben onze leden (of tenminste die leden van wie we een emailadres hebben) op maandag 13 september een bericht in hun mailbox gekregen om de digitalisering van DNW/Syndicats aan te kondigen. Dit zag er als volgt uit: https://bit.ly/39kUUbX

 Het was de bedoeling om:
-    het nieuw platform aan te kondigen
-    en om de mensen de kans te geven zich uit te schrijven of aan te geven dat ze de papieren versie willen behouden.
 
ABVV-leden van wie wij geen emailadres hebben, blijven DNW/Syndicats op papier ontvangen, tenzij ze zich in de toekomst inschrijven voor de nieuwsbrief. De voorkeur papier en/of digitaal is te allen tijde te wijzigen via de DNW-website.
 
Vanaf woensdag loopt er een promo op de sociale media van het ABVV in de vorm van een korte introductievideo. Aarzel niet om deze verder te delen! Indien er vraag naar is, kunnen we ook een affiche voorzien om fysiek in de ABVV-kantoren te tonen en om de mensen op de hoogte te brengen van de digitale DNW/Syndicats. Laat ons zeker weten als daar vraag naar is.
 
Om nog even te herhalen, DNW/Syndicats wordt de komende weken uitgerold als nieuwe website, mobiele app, nieuwsbrief en magazine in PDF. Tot nader order blijft de papieren versie bestaan, maar dan wel één keertje om de twee maanden in plaats van de huidige maandelijkse frequentie.
 
Het is de bedoeling om maandelijks een redactievergadering in te richten met de geïnteresseerde communicatiemedewerkers van centrales en (inter)gewestelijken.
 

 

Kameraadschappelijk,


Miranda ULENS            Thierry BODSON
Algemeen Secretaris    Voorzitter