Overslaan en naar de inhoud gaan

Nouvelles

Algemene informatie

EDUCAM ENQUETE - Garage, carrosserie, metaalhandel en recuperatie ‼️

Burgerluchtvaart

Luchtvaartmaatschappijen scp 315.02

Algemene informatie

Voorschrift

Algemene informatie

met de werkneemesters en werknemers van de luchtvaartsector.

Algemene informatie

Vanaf de maand mei 2020 tot en met december zal de bedrijfsvoorheffing ingehouden op je uitkeringen tijdelijke werkloosheid tot 15% verlaagd !

Algemene informatie

“Zwaar getroffen” door het Coronavirus rijgt de automobielsector de aankondigingen aan elkaaren wordt de druk op de werknemers verhoogd.

Algemene informatie

Dankzij een nieuwe versie van de onlinedienst 'Mijn vakantierekening' kunnen de arbeiders en niet-zelfstandige kunstenaars alle informatie over hun jaarlijkse vakantie bekijken. 

Deze nieuwe versie die veel gemakkelijker in gebruik is, is voortaan beschikbaar op PC, tablet of smartphone.

Algemene informatie

Praktische modaliteiten

 

Algemene informatie

Wat kan ik doen als mijn werkgever de preventiemaatregelen niet naleeft?
Om je tegen covid-19 te beschermen, moet je werkgever de algemene en/of sectoriële veiligheidsmaatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het virus concreet toepassen.
Als dit niet gebeurt, moet je je distantiëren van dit risico en onmiddellijk contact opnemen met de volgende diensten, in de vermelde volgorde:

Algemene informatie

1 mei is een belangrijke dag voor alle werkenden.
Op 1 mei gaan de werkneemsters en werknemers over de hele wereld traditiegetrouw de straat op en eisen zij, op een feestelijke manier op deze ene dag, de verbetering van hun loon- en arbeidsvoorwaarden.
Op 1 mei denken de werkneemsters en werknemers aan de strijden van hun voorgangers en herdenken zij hen, die soms met gevaar voor eigen leven, hebben gevochten om nieuwe sociale rechten te veroveren!
Het coronavirus en de regels van de lockdown die ermee gepaard gaan maken van deze dag een ongezien evenement voor de editie van 2020!
Wil dat zeggen dat we niets doen? Helemaal niet!