Aller au contenu principal

Mijnvakantierekening.be: om alles over uw vakantiegeld te weten te komen

1

POGING TOT PHISHING / FRAUDE: frauduleuze sms’en en e-mails in naam van de RJV circuleren

Mijnvakantierekening.be: om alles over uw vakantiegeld te weten te komen
Dankzij een nieuwe versie van de onlinedienst 'Mijn vakantierekening' kunnen de arbeiders en niet-zelfstandige kunstenaars alle informatie over hun jaarlijkse vakantie bekijken. Deze nieuwe versie die veel gemakkelijker in gebruik is, is voortaan beschikbaar op PC, tablet of smartphone.
Alle persoonlijke informatie in één enkele toepassing
Wat is het bedrag van mijn vakantiegeld dit jaar? Wanneer zal ik betaald worden? Op welke rekening? Zoveel vragen die de arbeiders zich momenteel stellen. Dankzij Mijnvakantierekening.be zullen ze onmiddellijk alle antwoorden op hun vragen terugvinden. In hun gepersonaliseerde ruimte zullen ze ook hun bankrekeningnummer kunnen wijzigen, een correspondentieadres kunnen meedelen of zelfs attesten kunnen downloaden.
Om het even waar, wanneer en op een beveiligde manier toegankelijk
De arbeiders en niet-zelfstandige kunstenaars kunnen inloggen op Mijnvakantierekening.be op om het even welke soort van drager (PC, tablet en smartphone). Zoals voor de andere toepassingen MyMinfin of MyPension volstaat het om ofwel in te loggen via de app itsme® ofwel met een eID-kaartlezer of een unieke code op de smartphone. Eenvoudig, snel en veilig!
Vakantiegelden 2020: het bankrekeningnummer meedelen/controleren
Om hun vakantiegelden op tijd te ontvangen, moeten de arbeiders en niet-zelfstandige kunstenaars vanaf nu hun bankrekeningnummer meedelen. Ze kunnen:
- bij voorkeur: naar www.mijnvakantierekening.be gaan om hun persoonlijke gegevens in te voeren of te controleren (validering van het bankrekeningnummer: onmiddellijk)
- of het onlineformulier aanvullen op www.rjv.fgov.be> Mijn rekeningnummer meedelen (valideringstermijn van het bankrekeningnummer door de bank is langer: 3 tot 4 weken).
Indien ze geen toegang tot het internet hebben, kunnen ze naar het contactcenter (02/627 97 60) bellen of in laatste instantie hun informatie per brief naar het vakantiefonds in kwestie sturen.

Images
Mon_compte_Facebook_NL
Opgelet - Phishing