Overslaan en naar de inhoud gaan

Enquête - Is nacht- en ploegenarbeid schadelijk voor je gezondheid?

a

Om een beter inzicht te krijgen in de effecten van nacht- en ploegenarbeid op de gezondheid en het welzijn van de werknemers, ontwikkelde HIVA een enquête in samenwerking met de Algemene Centrale - ABVV. Heb je last van nacht- of ploegenarbeid? Put nachtwerk je uit en heb je nood aan een pauze? Doe dan mee aan onze enquête, het duurt slechts 10 minuten.

Wat zijn de effecten van nacht- en ploegenarbeid op je gezondheid en welzijn? Hoe ga je ermee om? Welke waarde hecht je aan nacht- en ploegenarbeid? Is er een verband tussen het krijgen van bonussen en je bereidheid om 's nachts of in ploegendienst te werken? ... Dit zijn de onderwerpen die in de vragenlijst aan bod komen. Jouw antwoorden zullen ons helpen een beter inzicht te krijgen in de problemen waar het om gaat, zodat wij onze eisen ten aanzien van nacht- en ploegenarbeid kunnen bijstellen.

Bovendien maakt je deelname kans op een weekend voor twee personen in een van onze Floréal-vakantiedomeinen op basis van ontbijt. Zee of Ardennen? Het moeilijkste deel is kiezen!